Dinamo Ride

Elektrikli Scooter alışverişlerinizde ücretsiz kargo.      Elektrikli Scooterlarda 2 yıl Dinamoride garantisi.
Elektrikli Scooter alışverişlerinizde ücretsiz kargo.      Elektrikli Scooterlarda 2 yıl Dinamoride garantisi.

Elektrikli Scooter’ınıza Aşık Olmanız İçin 5 Sebep!

Son birkaç aydır mahallenizde giderek daha fazla e-scooter’ın dolaştığını fark ettiyseniz, yalnız değilsiniz. 
En sevdiğimiz ulaşım şeklinin önümüzdeki 12-18 ay içinde yasallaşmasıyla, 750.000’den fazla kişi artık elektrikli bir scooter sahibi ve bir o kadarı daha temiz, daha yeşil bir geleceğe yatırım yapmaya hazırlanıyor. 

Dinamo Ride’ın scooter tasarımındaki heyecan verici yeniliklerle yeni başlayanlar için yokuş tırmanan, yağmura dayanıklı ve katlanabilir modeller  ve bir avuç avantajdan daha fazlasıyla, herkesin elektrikli motora geçmek için ikna edici bir nedeni var. 
Ancak motivasyonunuz ne olursa olsun ve henüz bir motivasyonunuz yoksa, yakında sahip olacaksınız! 

Geleceğe hazır olmak için en önemli 5 nedenimiz:

  1. Paradan tasarruf edeceksiniz

Artan yaşam maliyetinin acı verici bir şekilde farkına varılmadan bu günlerde televizyonu açamaz veya sosyal akışlarınızda gezinemezsiniz. İster kiralayın, ister ev kredisi ödeyin, araba sürün veya otobüse binin, evde yemek yiyin veya paket yemek alın, bu aylık harcamalar yakın zamanda düşmeyecek. Kısa yolculuklarda büyük tasarruflar için küçük bir yatırım olarak düşünmeyi seviyoruz.

  1. Esnekliği ve özgürlüğü seveceksiniz

A’dan Z’ye geleneksel yollarla gitmenin olayı, onlarla birlikte gelen küçük rahatsızlıklara alışmamızdır.

Bir e-scooter sahibi olmak, bu hayal kırıklıklarının en azından bazılarına veda edebileceğiniz anlamına gelir; kendi (seyahat) programınızı belirleyebilecek, çevresel suçluluk duygusundan kurtulabilecek ve scooter’ınızı kapıp öylece gidebilmenin getirdiği esnekliğin ve özgürlüğün tadını çıkarabileceksiniz…

Daha mı zorlayıcı? İnanılmaz derecede yenilikçi katlanabilir ve saklaması kolay modeller (evet, masanızın altında bile!) zahmetsiz seyahat talep eden yolcular için ileriye doğru büyük bir adım dolaşmayı daha da kolaylaştırıyor. 

  1. Bakımı gerçekten çok kolay!

Hayatı daha basit ve kolay hale getirmeye çalışırken isteyeceğiniz en son şeylerden biri, hayatı kolaylaştırmayan bir şeydir.

Bu nedenle, müşterilerimizin e-scooter’larında en çok sevdikleri şeylerden birinin bakımlarının ne kadar sorunsuz olduğu olduğunu bilmek güven verici olacaktır. Sağlam, hızlı temizlenen, dayanıklı çerçeveler ve güverteler, delinmeye dayanıklı lastikler ve güvenilir gece şarjı ile elektrikli scooter’ların bakımı çok az çaba ve para gerektirir. 

  1. Çevre size teşekkür edecek

Çoğu insan bütçe dostu maliyetler, özgürlük ve eğlence için bir e-scooter satın alıyor. Ancak birçoğu çevre söz konusu olduğunda üzerlerine düşeni yapmak için de değişiklik yapıyor.

Hepimiz sınırlı miktarda fosil yakıt olduğunu biliyoruz ve karbon emisyonlarını azaltmak, üzerinize düşeni yapacağınız anlamına geliyor. Arabalar, katedilen kilometre başına yaklaşık 209 gram karbon yayar ve bir otobüs için bu oran yaklaşık 77’dir. E-scooter’lar pille çalıştığı ve sıfır karbon emisyonuyla övündükleri için, bunların kesinlikle gelecek dostu ulaşımın en iyi yolu olduğuna inanıyoruz; çevre için büyük bir kazanç ve gezegenimiz için çok daha parlak bir görünüm sunan bir ulaşım altyapısına doğru çalışmamıza yardımcı olacak uzun bir yol kat ediyoruz.

  1. Çok eğleneceksiniz !

Geleneksel ulaşım biçimlerinde genellikle uzun süre oturmak gerekir. Bunun sağlığımız için kötü olduğunu hepimiz biliyoruz, özellikle de gününün çoğunu masa başında oturan milyonlarca insandan biriyseniz.

Temiz hava, egzersiz ve arkadaşlarınızla sürüş, elektrikli scooter’ınızda saatlerce sağlıklı eğlence ve eğlence var ve gerçekten etkileyici azami hızlara ve mesafeye sahip e-scooter serimiz ve tepelere tırmanma (yağmurda bile) kabiliyeti ile, özel bir sorununuz olmadığında bile sürüşünüze uzanmanızı sağlayacak türden bir eğlence.

Sohbet Et
WhatApp İletişim
Merhaba 👋
Nasıl yardımcı olabiliriz?